Currently the developers are putting their own money into JC2-MP to keep the servers online.

Please take a few seconds of your time and disable your AdBlock plugin for our website.

Ad revenue is not going to developers, it is used purely for covering our hosting costs.

 

You are also free to donate, which removes all ads from our website!

Patch 0.3 was just released! Full changelog here: https://t.co/4A50m6IKen

2 years ago

Advertisement
September 20, 2019, 10:41:18 pm

Author Topic: Custom Sound  (Read 1531 times)

Parvulster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Custom Sound
« on: March 04, 2017, 05:05:57 am »
I was digging though the documentation to try to see the different things you can do with scripting the game. I came across the ClientSound function, and noticed how it said that you need to use this to load the function:
Code: [Select]
ClientSound.Create(AssetLocation, table)
For AssetLocation, I was wondering if it was actually possible to change this to say Base64 in order to load custom sounds. My attempts so far have turned up at nothing but a bunch of crashes, so I was wondering if it is actually possible, or just confusing wording.

Thanks!

Urik

  • Donator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 119
    • View Profile
Re: Custom Sound
« Reply #1 on: March 04, 2017, 07:35:01 pm »
Unfortunately, no. You can only play existing game sounds.

Parvulster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Custom Sound
« Reply #2 on: March 04, 2017, 10:10:52 pm »
Okay. Thanks for the clarification!